8.6.00 - (0)
Een korte entrie maar vandaag voordat ik zodirekt de trein pak richting de Paradiso om Blonde Redhead te gaan zien (waarvan hopelijk morgen een recensie). Jaap Boots heeft natuurlijk een mening over de uitzending van Club Lek van gisteravond. Heb zelf - gewoon thuis bij de radio - niet alles gehoord, maar vond Bettie Serveert weer ouwerwets goed alhoewel zangeres Carol een stuk anders lijkt te klinken qua stemgeluid dan voorheen, geen idee waar dat aan ligt; Ford's Imaginary Inferno klonk in principe veelbelovend in een blije gitaarpop soort van manier maar had alleen veel te hard z'n best gedaan op de nummers, die nu stuk voor stuk nergens naar klonken.

Ook weer wat nieuwe content bij het altijd sympathieke The KindaMuzik You Like, zoals een tourdagboek - of roadnotes - van New Wet Kojak (een Girls Against Boys side-project) en een interview met Buscemi.

Muzikale hoogtepunt van vandaag - tot nu toe dus, Blonde Redhead moet dus nog komen - was het draaiorgel voor het Amsterdamse Centraal Station dat vanochtend een vreemd swingende versie van Elvis Presley's In The Ghetto ten beste gaf.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics