14.6.00 - (0)
Komende zaterdag tussen 20 en 21hr de eerste aflevering van Mind The Gap, het programma van Menno Visser vanuit London op Kink FM. Met in deze eerste uitzending een item over een sound art tentoonstelling in de Hayward Gallery, een interview met de organisatrice van de invloedrijke Rota showcases, aandacht voor de nieuwe Stooges-met-beats band Schwab, alvast een track van het komende Richard Ashcroft album en de mogelijkheid de in Nederland niet verkrijgbare nieuwe Elastica-single te winnen.

Bij Kindamuzik overigens een interview met Catpower, deze donderdag nog te zien in de Paradiso.

Pinkpop trekt rockkaart: de Belgische Gazet Van Antwerpen was ook op Pinkpop en keek voornamelijk naar bandjes die het komende zomerseizoen op een der Belgische festivals te zien zijn.

Het Rotterdamse punklabel Stardumb Records heeft nu ook een eigen website. Naast nieuws over releases - van bands als de Apers, de Huntingtons, Darlington en de Favorats - en info over hun mailorder ook een aantal interviews uit het gelijknamige fanzine, met onder meer de Queers, de Donna's en deGroovie Ghoulies.

Op de site van Alles Op Tien, het tijdschrift over (live-)muziek in Oost-Nederland, aardig wat album-recensies uit het nieuwste nummer, zoals Romanthony, Speedy J en Metal Mollypining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics