20.6.00 - (0)
Voor een uitgebreid verslag van het afgelopen weekend gehouden Parkpop-festival surfen we natuurlijk naar de Haagsche Courant voor Vlammend jubileum in Zuiderpark en Parkpop: toppunt van zomergevoel en Parkpop kort. Maar ook BN/De Stem en de De Gelderlander hadden hun eigen recensenten ter plaatse.

Qua Festival Mundial heb ik alleen in BN/De Stem een verslag kunnen vinden en dan gaat het ook nog voornamelijk over het multiculturele aspect van het festival en wordt er nauwelijks een woord gewijd aan de muziek.

Musici weigeren Zappa te spelen: leden van het Nederlands Philharmonisch Orkest schijnen moreel bezwaar te hebben aangetekend tegen teksten uit 200 Motels en wensen niet mee te spelen op de wereldpremière in Carré - in het kader van het Holland Festival - op 23 en 24 juni. Meer Holland Festival: een recensie van de Japanese Frequencies-avond in het Brabants Dagblad.

In het Parool verder trouwens nog de onbewoond eiland-platen van Berend 'Bauer' Dubbe: Ik heb expres niet dingen uitgekozen als Smile en de Pet sounds-box van de Beach Boys, want er zijn al zo veel mensen geweest die die hebben meegenomen, dat er nog bakken van liggen daar.

now playing: London Express (Harvey/David Holmes/Andrew Weatherall mix-cd, die deze week gratis bij de NME zit)


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics