26.6.00 - (0)
De enige andere bijdrage vanuit de Lage Landen op het Glastonbury-festival - the other stage, ergens zaterdagmiddag - kan trouwens ook rekenen op de goedkeuring van de NME:

Soulwax were the first band to make any real impact. Walking casually on stage in beige, straight-fitting suits, they breezed through a deceptive array of distorted slide guitars, drum loops, even finding time to synchronise their dance routines.

Het viel me trouwens op hoe weinig crowdsurfers er op dat hele Glastonbury te zien waren. Alhoewel ik wel moet toegeven dat er weinig echte rawk-muziek werd getoond in de BBC2 teevee-registratie. Maar het deed me in ieder geval deugd om te zien dat er nog gewoon ouwerwets met z'n allen op en neer gesprongen werd...

Het nieuws van de dag: Twentse Courant Tubantia gaat binnenkort een muziekwebsite openen, waarop artiesten zich buiten de gebaande paden van de platenmaatschappijen zich aan het publiek kunnen presenteren... Mojo laat oog vallen op Groninger draf- en renbaan als toekomstige lokatie voor festivals en concerten en dergelijke... En in het Rotterdamse Dagblad recensies van de nieuwe albums Elliott Smith en Queens Of The Stoneage.

now playing: Het Lek met De Moordlijstpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics