4.7.00 - (0)
Doordevil is naar Sunsation geweest (en naar Drum Rhythm):

Ik loop door Amsterdam en krijg opeens honger. Beetje om me heen kijken. 'Kruder & Dorfmeister' lees ik levensgroot op een poster. Water liep me meteen in de mond. Waarom niet, midden in de zomer een goede zuurkoolschotel.

Die dance-event in de Arena. Laat ik van niemand horen dat het niets was. Geen garderobe, dus maximale kans op keiharde tepelhoven in te dunne shirts bij de ingang. Dan staat Doordevil vooraan. Bij Pearl Jam staat Doordevil juist weer niet vooraan.

Prachtig optreden van DJ Tiƫsto. Klinkt als Franco en Mussolini (geen producersduo) samen op een keyboard. Marsmuziek voor wilsonbekwamen.

Niet fijnzinnig, wel grappig. (dankzij alt0169)

now playing: David Holmes - Bow Down To The Exit Signpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics