10.7.00 - (0)
Nieuws Van De Dag (via UsAgainstThem): het Amphetamine Reptile label houdt zo goed als op te bestaan. Het label heeft sowieso al geen bands meer onder contract staan - want gesplit of naar een ander label verhuisd - en zal zich in de toekomst eigenlijk alleen nog maar bezighouden met het via mailorder verkopen van de backcatalogue en eventueel wat retrospective label orientated releases; zo staat er op het moment alleen een Boss Hog compilatie in de planning. Nou moet ik bekennen dat ik zelf nauwelijks platen van Amphetamine Reptile in m'n collectie heb staan. Slechts twee van hun labelsamplers uit de eerste helft van de jaren 90 en het album Ages 3 And Up van Supernova, een Man? Or Astroman-achtig poppunkbandje dat absoluut niet representatief is voor het overrompelende noiserock-geluid - denk aan bands als Helmet en Today Is The Day - waarin het label eigenlijk gespecialiseerd was.

25 Interesting Anagrams Of Olivia Tremor Control (via Pearls That Are His Eyes): clitoral river to moon bijvoorbeeld.

Voor de agenda: Young Person's Guide To Being A Rock Star is maandag, iets na tienen, weer te zien op Fox8 en aanstaande donderdag staat de erg goeie Nederlandse emorock band Feverdream in de Amsterdamse Winston, samen met Solo Men Only, ook uit Rotterdam.

now playing: Raum Und Zeit - Musik zum schweben und schweben lassen - met Klaus Fiehe op WDR Eins Livepining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics