12.7.00 - (0)
Surftips: de vijf onbewoond eiland platen van Solex en Travis van Dismemberment Plan update z'n toerdagboek in het zopas geopende Easyeverything internetcafé in Rotterdam.

Concerttips: de Australische indiepop band Ninetynine - ramshackle post-punk-pop, Raincoats a go go - aanstaande vrijdag in de Kalenderpanden aan het Entrepotdok in Amsterdam. Aanvang 22:00. Toegang 8.50. Download om in de stemming te komen alvast I Am Not American (861k) en Exponential (2.4mb) bij Audiogalaxy en Bettie Serveert doet nu zondag een akoestisch optreden in het openluchttheater in het Amsterdamse Vondelpark. Aanvang 14:00. Toegang gratis. Nog niet bekend met hun nieuwe plaat? Download Recall (5.0mb) bij Vitaminic.

Nog meer om te downloaden: Glide is het nieuwe project van Will Sergeant, ex-Echo & The Bunnymen. Op z'n site vind je een handvol mp3's waaronder Prog, een nummer van de nieuwe cd Performance. En binnenkort ook nummers van de Wierd As Fish-cassette, opgenomen door Will Sergeant in 1978. Glide klinkt overigens niets als Will's ouwe band maar is vage, donkere ambient-achtige electronische muziek.

now playing: Linval Thompson - Ride On Dreadlocks 1975-1977pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics