25.7.00 - (0)
Popscene, het indie, alternative, triphop, bigbeat en mod programma van Stadsomroep Arnhem, is niet alleen elke dinsdagavond tussen 9 en 11 te horen op 105.9fm (of kabel 93.1) in de buurt van Arnhem, maar vanaf de dag erna ook in realaudio. In de uitzending van vandaag, 25 juli, een interview met Flemming en de CD Van De Maand is die van Richard Ashcroft. Op de site verder nieuws en een poll - momenteel kun je op je favoriete Oasis-album stemmen en Standing On The Shoulder Of Giants gaat gek genoeg aan kop - en links en de playlist enzo.

The last two members of Boyzone to go solo, Shane Lynch and Keith Duffy, are to record a cover of the Milli Vanilli single 'Girl You Know It's True', which is expected later in the year: en ik maar denken dat ze bij Boyzone geen gevoel voor humor hadden (via New York London Paris Munich).

MP3 Van De Dag: One Armed Scissor (4.5mb) van At The Drive-In, van hun nieuwe ep die verscheen bij Grand Royal. Bij Insound.

P.S. Het concert van Oasis dat ze woensdag bij Fox gaan uitzenden is dat van afgelopen weekend in Wembley. Een concert waar volgens de NME de spetters van af vlogen, zij het misschien niet allemaal op het muzikale vlak.

now playing: Frank Black - Frank Blackpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics