26.7.00 - (0)
Donna's Domain: kijk mee over de schouder van ├╝bergroupie Donna Anderson. Check bijvoorbeeld The Long And Short Of It: The Official Penis Chart voor al de intieme details over je favoriete Dokken, Skid Row of (ex-)Motley Crue drummers of snarenplukkers die je eigenlijk niet wilde weten.

De Backstreet Boys Fan Fiction Yellow Pages linkt naar 1133(!!) sites met fan fiction over de Backstreet Boys. Is dat eng, of wat?

En Great Eastern van de Delgados blijkt warempel te zijn genomineerd voor de gerenommeerde Britse Mercury Music Award. Niet dat ze ook maar een minieme kans hebben om te winnen, maar toch. Misschien dat het eindelijk wat interesse wekt voor deze prachtband hier in Nederland. Een negentiende plek in de Moordlijst en een nummer op de playlist van Het Lek is in ieder geval al wat - en veel meer dan wat er gebeurde met hun twee vorige albums - maar nog lang niet genoeg.

MP3 Van De Dag: Love Somebody, Yes I Do van de Fighting Cocks. Anyone for dixieland breakbeat pop? Tis de nieuwe single - hun eerste voor een majorplatenmaatschappij - van deze Londonse band, maar hij is ook gewoon gratis downloadbaar van hun homepage. Ik hoop trouwens dat ze erg beroemd worden; heb hier namelijk nog een demoteep met ouwe opnamen - toen ze zich nog Szeki Kurva noemden, en zich voordeden als het pseudo-Hongaarse antwoord op Atari Teenage Riot - liggen en die kan ik dan misschien voor een klein fortuin verkopen...

now playing: Grand Slangpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics