27.7.00 - (0)
Meer Fighting Cocks, want in de meest recente editie van het Britse fanzine Quirk staat een interview met ze. Net zoals met Venus In Furs, Ciccone en de Pocket Rockets. Onbekende namen? Maar dat is nu juist de bedoeling van zo'n fanzine. Er wordt helaas niet echt duidelijk hoe oud deze 9e editie is - er worden bijvoorbeeld een ep's/singles gerecenseerd van Six By Seven en Brassy van eind vorig jaar, maar ook veel recente dingen, zoals de albums van Badly Drawn Boy, Coldplay en St Etienne - maar je kunt het in ieder geval (gratis) downloaden in pdf-formaat van de site.

In het Parool wordt de vraag 'Welke 5 platen zou je meenemen naar een onbewoond eiland?' deze week gesteld aan Erwin Blom (Eton Crop, EC Groove Society, hoofd Afdeling Digitaal VPRO).

Het lijkt er op dat Junkie XL's Big Sound Of The Drags nu ook in Engeland is verschenen. Bij Playlouder een vrij positieve recensie - de single Zerotonine is een alternative-dance-by-numbers post-Verve stringathon maar aan de andere kant wordt de plaat zelf wel vergeleken met klassiekers als Screamadelica en Flowered Up's Weekender. Dotmusic daarentegen is niet zo positief en beschuldigt Tom Holkenborg van ideas that, pretty much without exception, someone else thought of three years ago en geeft het een 3.

MP3 Van De Dag: Don Cosas Ciertas (3.1mb), een exclusieve non-album track van Ozomatli. Bij Musicblitz.

now playing: Super Furry Animals - Radiatorpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics