1.8.00 - (0)
Het Nederlandse hiphopwebzine The Boom Bap is weer upgedate. Men ging onder andere langs in de D&D Studio's in New York en sprak met Guru en DJ Premier van Gangstarr. Verder nieuws, recensies (nu met Realaudio-fragmenten) van Bumpy Knuckles, De La Soul, Pharcyde en meer, en een verslag van het Scratchcon2000-gebeuren in San Fransisco.

Soundshaker - ook Nederlands - heeft eveneens een nieuwe editie online gezet. In deze zomer-aflevering wat nieuws, een verslag van het Pinkpopfestival en recensies van de recente albums van onder meer Richard Ashcroft, Belle & Sebastian en Krezip. Tsja, allemaal hartstikke sympathiek en zo maar voor een site die eens per drie maanden wordt upgedate is het wat schameltjes (ook omdat bij een aantal recensies nu staat: Gaat Steven nog doen!).

Verder is mp3-boer Vitaminic.nl ook op de weblog-bandwagon gesprongen. Soort van, in ieder geval.

En in het kader van H, O, L, L, A, N, D, Holland Spreekt Een Woordje Mee: een liverecensie van Arling & Cameron samen met Family Of God in de Double Door in Chicago in Splendid Ezine.

MP3 Van De Dag: Will The Real Slim Shady Please Shut Up (1.7mb). Het bijbehorende verhaal is dat dit Christina Aguilera is die Eminem een koekje van eigen deeg voorschotelt op de melodie van The Real Slim Shady - And Dr Dre did... everything you idiot, without Dre's beats yr as good as dead. In werkelijkheid schijnt het te gaan om iets dat in elkaar is gesleuteld door een of andere radiostation. De track wordt er overigens niet minder hilarisch om. Nu iedereen: yr song is on my nerves, yr song is on my nerves, yr kinda lucky cuz you got more fame than you deserve. Verkrijgbaar via Napster (zo lang de voorraad strekt...) of anders via deze site.

now playing: Wire - On Returning (1977 - 1979)pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics