2.8.00 - (0)
Private Suit, het meest recente album van Bettie Serveert, zal toch in Amerika gereleased worden. Het album zal aan het eind van de zomer verschijnen op Hidden Agenda, een afdeling van Parasol Records. In oktober zal de band zelf de grote plas oversteken voor een aantal optredens, als voorprogramma van, kuche kuche, Live en de Counting Crows.

Verder: Of No Avail, punkband uit Cuijk, gaat binnenkort op toer door Canada en in het kader van Ik Ben Er Sneller Bij Dan De NME is een ex-MP3 Van De Dag de nieuwe Single Van De Week in de NME. One Armed Scissor van At The Drive-In is, voor de laatkomers, overigens nog steeds te downloaden bij Insound. Bovendien kan ik onthullen dat ze bij Jan Douwe's Tweemetersessies proberen de Delgados in de studio te krijgen (scroll omlaag naar ongeveer halverwege voor Jan Douwe(??)'s antwoord op m'n lekker pissy geformuleerde vraag). En tenslotte was Krezip vorige maand de meest gebruikte zoekterm in de Digitale Nederpopencyclopedie van het Popinstituut. De populairste query van de maand juni, Doe Maar, viel terug naar de derde plaats.

MP3 Van De Dag: Back On The Water (2.9mb) van Freeheat, de nieuwe band van Jim Reid, ex-Jesus & Mary Chain. Nu dus zonder z'n broer, maar met Ben Lurie (ook ex-Jesus & Mary Chain), Nick Sanderson (zanger van Earl Brutus, hier op drums) en Romi Mori van de Gun Club, maar het klinkt nog precies als de Jesus & Mary Chain, zij het circa Stoned & Dethroned en dus een beetje akoestisch. Bij Icast.

now playing: Daniel Johnston - Rejected Unknownpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics