11.8.00 - (0)
MP3 Van De Dag/1: Verbal Gunfight (3.6mb), een exclusieve track van Jurassic 5. Als troost omdat ze hun Europese toernee - en dus ook het optreden op Lowlands - hebben moeten afblazen. Je moet overigens wel eerst je e-mail-adres afgeven op de officële J5-site om het te kunnen downloaden.

MP3 Van De Dag/2: Commodore Rock (4.5mb) van het Liverpools/Bulgaarse combo Ladytron. Sophisticated, kitschy electropop; erg Europees. Een soort Oostblokvariant op Chicks On Speed? Bij Emperor Norton. Waar je trouwens ook gratis de labelsampler Stone Fox - met tracks van onder meer Arling & Cameron, Takako Minekawa (de vriendin van Cornelius), DJ Me DJ You (side-project van Sukia) en Fantastic Plastic Machine - kunt aanvragen. Bij hun vorige actie was het geen probleem om ook een cd-tje hier naar Nederland te sturen, dus het valt allicht weer te proberen.

MP3 Van De Dag/3: Love Athena (2.5mb) van Olivia Tremor Control. Openingstrack van de verzamelaar singles en compilatiebijdragen Singles And Beyond. Bij Emperor Norton.

MP3 Van De Dag/4: Last Night (1.9mb) van de Amphetameanies, een Glasgowse ska-band met leden van onder meer Yummy Fur en Belle & Sebastian.

MP3 Van De Dag/5 t/m 20: een boel livetracks, demo-opnamen en ander unreleased stuff van Junkie XL (waarvan een aantal onder de naam Lords Of Mulu, het, zeg maar, alterego waarmee Tom Holkenborg ooit de Grote Prijs Van Nederland won) op de officiële Junkie-site.

now playing: Lemonheads - Come On Feel The Lemonheads

now wearing: een Rage Against The Machine t-shirt. Op een ironische manier natuurlijk.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics