10.9.00 - (0)
De site van Muze Records is nu ook online. Bij dit Haarlemse indielabeltje verscheen onlangs de alleraardigste verzamelaar Les Neveux Et Les Nièces, met nummers van regionale en landelijke indie- & postrockbands als Suimasen, Soda P, de Mercy Giants, de Chimney Brothers en Tse Tse Airline. Op de site info over de verschillende tot nu toe verschenen en toekomstige releases - naast de verzamelaar bijvoorbeeld ook full-lengths van Min en El Camino - en over de verschillende kunstenaars die deel uitmaken van het culturele platform Muze. En een concertagenda. Zo is er aanstaande donderdag, 14 september, een Neefjes en Nichtjes CD-presentatie in het Patronaat in Haarlem met optredens van onder meer Min, de Chimney Brothers, Soda P, Idsauh 7, Suimasen en de Mercy Giants.

Lees wat Conrad van ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead zélf vond van de recente optredens in (en bezoekjes aan) Rotter- en Amsterdam in zijn tourdagboek. Conrad schrijft trouwens geregeld artikelen, vaak over muziek. Op deze site staan er aantal verzameld en het schijnt dat hij ook af en toe een bijdrage levert aan het e-zine Acid Logic.

MP3 Van De Dag: If You Phone ('Net Mix)(2.2mb) van Lauren Laverne (ex-Kenickie, maar dat hoef ik hopelijk niemand te vertellen). Je kunt deze track verkrijgen door een leeg e-mailtje te sturen naar laverne@thisbetterbegood.co.uk. Je krijgt dan via je mail een zogenaamde e-flyer (alleen voor pc) met wat vakantiekiekjes van Lauren enzo plus de mogelijkheid om het nummer te downloaden. Het is een soort extra b-kantje voor haar actuele Take This Flowers Away e.p.

now playing: Delgados - The Great Easternpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics