11.9.00 - (0)
Think Of One vs Vlaams Blok: lullig drukfoutje op de cd-hoes van het nieuwe album van het Belgische Think Of One want als je het daarop vermelde telefoonnummer belt kom je nĂ­et terecht bij de band of hun platenmaatschappij, maar bij het Vlaams Blok. Kwestie van de twee middelste cijfers per ongeluk omdraaien. Het zojuist verschenen album is het tweede dat Think Of One opnam met het Marrakech Emballages Ensemble, een collectief Marokaanse musici. (Je moet je overigens wel eerst registreren om het artikel te kunnen lezen, maar dat is gratis. Of kijk anders op de nieuwspagina van The Belgian Rock & Pop Archives).

Na Persil vorige week, plugt vandaag ook Erwin Blom (van EC Groove Society en Hoofd Digitaal bij de VPRO) in het kader van de wwweken deze site in het Parool. Waarvoor dank natuurlijk...

MP3 Van De Dag: Swollen Tongue Bums (5.2mb) van Dalek. Donkere, duistere underground hiphop. Slepende beats, inventieve samples, grommende raps: dan maakt het eigenlijk niet meer uit dat het nummer al twee jaar oud is, want van de in 1998 verschenen (en tot nu toe enige) ep Negro, Necro, Nekros. Bij Southern.

now playing: Apples In Stereo - Discovery Of A World Inside The Moonepining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics