15.9.00 - (0)
Sorry, geen links ofzo vanavond want ik mag morgen (vrijdag) weer een keertje invallen bij VPRO's internetradiostation 3Voor12 en ben druk bezig met de voorbereidingen. Ik bedoel, het Britpopprogramma, London Calling, heb ik zo in elkaar geflanst, maar voor een uurtje hiphop en r&b, Gebroken Wit, moet ik eerlijk gezegd goed zoeken in mijn platencollectie om een beetje hip en bijdetijds programma te kunnen maken. En die fucking Sony-boycot helpt trouwens ook niet erg. Kan geen Destiny's Child draaien (en daar had ik me zo op verheugd) en ook geen LL Cool J (het fantastische Kanday is dus nĂ­et te horen) of Kinderzimmer Productions (keigave Duitse hiphop). Gelukkig heb ik voor het laatste uurtje, de electronische beats en dergelijke van 3voor12bpm, een aantal mixen op cd, dus dat komt wel goed. Luister dus, vrijdag tussen 1 en 4 's middags (of later on demand) naar Radio 3voor12.

now playing: het lek, vpro 3fm, met superstar deejay Sander Kerkhofpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics