24.10.00 - (0)
It's A Cool, Cool Christmas: Jeepster (het label van onder meer Belle & Sebastian en Salako) komt eind volgende maand met een heuze kerst-cd. Op line-up is zó veelbelovend - onder andere Dandy Warhols, Flaming Lips, Six By Seven, Grandaddy, Gorky's Zygotic Mynci en natuurlijk Belle & Sebastian en Snow Patrol - dat het eigenlijk zonde lijkt dat je de cd maar een paar dagen per jaar op kunt zetten (zo is de enige reden dat ík naar kerst uitkijk dat ik eindelijk weer eens Phil Spector's Christmas Album uit de kast kan halen). De opbrengst van de cd gaat naar de Big Issue (= daklozenkrant) Foundation. En als je het wat te vroeg vind om over kerstmis te beginnen: híer hangen de kerstversieringen al een week of twee in de High Street en liggen de kerstcatalogi al lang en breed in de warenhuizen.

Computer Assisted Application Singing After Midnight: Native Lab is een Berlijnse club voor door computers gegenereerde live-muziek. In het archief kun je live opgenomen mp3-tracks downloaden van onder meer Errorsmith en Lazyfish.

Webzine updates... hiphoppers The BoomBap hebben een interview met Eminem - inclusief een hele rits jeugdfoto's en een quote in mp3 - en verder een boel nieuwe reviews van bijvoorbeeld de albums van DJ Muggs en Ugly Duckling en Lyricist Lounge 2 en verder verslagen van onder meer Back To Planet Rock en het recente concert van de Pharcyde in de Paradiso... bij Kindamuzik nieuwe albumrecensies van Add N To (X), Redivider, 3 Doors Down en Green Day... en bij Sheep tenslotte meningen over U2 en Johnny Cash en Roni Size, PJ Harvey, Placebo en meer.

now playing: Add N To (X) - Add Insult To Injurypining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics