28.10.00 - (0)
Ruim aandacht voor de kwestie VPRO vs De Grote Boze Platenmaatschappijen in de verschillende kranten naar aanleiding van het symposium van gisteren. In de/het NRC, Trouw, het Parool en de Volkskrant bijvoorbeeld.

In het Parool trouwens ook een mooi artikel over Jonathan Richman.

Beaste Boys's Grand Royal Magazine heeft nu ook een online versie. Momenteel kun je er artikels lezen over onder meer Kool Keith, de Subway Series en, eeeh, Maak Je Eigen Hondenriem. Tegelijkertijd zou je wat Grand Royal mp3'tjes kunnen downloaden van de mp3 pagina. Er zijn nummers in de aanbieding van Buffalo Daughter, Luscious Jackson, Beastie Boys (natuurlijk), At The Drive-In, bis en vele anderen. Een van de nieuwste aanwinsten is een remix, gemaakt door Adam Adrock Horowitz van de Amerikaanse presidentskandidaat Ralph Nader.

Steve Lamacq Hit Van Het Moment: October Swimmer van JJ72. Het enige dat is me bijgebleven van JJ72's concert op het London Calling-festival ergens vorig jaar was de oogverblindende (blonde) bassiste, maar deze nieuwe single bewijst dat ze meer in hun mars hebben. Meeslepende gitaarrock zoals de Manic Street Preachers het niet meer maken met het door merg en been gaande stemgeluid van de zanger - alsof Placebo's Brian Molko net iets hoger zingt dan-ie eigenlijk aankan - als extra spannend rafelrandje.

now playing: NOFX - Punk In Drublic


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics