11.11.00 - (0)
Billie Piper speelt hoofdrol in film over Anne Frank: bij Clickmusic - een muzieksite gerund door het BMG-label - lezen ze ook de NME ter inspiratie, zeg maar, voor hun nieuwsberichtjes. Helaas begrijpen ze het niet helemaal want dit berichtje komt uit de humoristisch bedoelde rubriek Thrills en is dus niet waar maar een grap. Hoe dom kun je zijn: het oorspronkelijke bericht staat tussen Van Morrison admitted that he has only laughed three times in his life en Savage Garden voted 'Most Ordinary Band Of All Time' (met de Lighthouse Family op de tweede plaats). Typisch genoeg kan ik natuurlijk nergens op de clickmusic site een e-mail adres vinden waar ik ze eens lekker kan uitlachen.

Wel altijd betrouwbaar is het nieuws bij 3voor12: de Acid Junkies zijn weg bij het Djax label, heten voortaan A.J. en gaan hun plaatjes via het internet aan de man brengen en Rude Boy is momenteel - samen met Cixx en mede-ex-UDS-er DJ DNA - met een nieuw project bezig onder de naam L.E.O.G, League Of ExtraOrdinary Gentlemen. Voor van de winter staat er een eerste album gepland. Op de pagina van DJ DNA - die overigens nog last blijkt te hebben van een millenniumprobleem: last update 1-11-1900 - vind je een aantal fragmenten van ruwe mixen ter downloading.

Muziek met een bruin randje: artikel over nazimuziek in de Groene Amsterdammer met als rode draad een verslag van een concert van een nogal verdacht bandje in de Oefenbunker in Landgraaf. In het artikel wordt verwezen naar dit document op de site van het Antifascistisch onderzoekscollectief Kafka. (Via kunstlog).

now playing: Public Enemy - It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Backpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics