26.11.00 - (0)
Reading The Label: Keith Cameron recenseert David Cavanagh's Creation Records Story: My Magpie Eyes Are Hungry For The Prize in de Guardian van gisteren... nieuwe plaatjes van Bettie Serveert (splitsingle op Australisch label) en - herinnert u zich deze nog? - Clan Of Xymox besproken in Splendid... Incense won gisteravond de Grote Prijs van Nederland. Terecht, als je het mij vraagt (en niet alleen omdat het naast Mummy's A Tree de enige band uit het lijstje was dat ik kende, maar vooral omdat het een erg goeie band is).

De Stereo Top 10 voor week 47:
1. (-) Cinerama - Your Charms
... David Gedge (bekend van de Wedding Present) op de schaamteloos zoetsappige toer. Een beetje á la Pulp en Scott Walker maar nog steeds overduidelijk David Gedge. Wie bij het tweede refrein niet met tranen in zijn (of haar) ogen en met gebroken stem en armen wijd staat mee te brullen heeft geen gevoel en verdient het niet naar dit soort prachtpop te mogen luisteren.
2. (1) Wu-Tang Clan - Gravel Pit
3. (3) Nelly - Country Grammar
4. (2) Gentle Waves - Falling From Grace
5. (4) Outkast - B.O.B.
6. (5) At The Drive-In - Rolodex Propaganda
7. (10) Arab Strap - Rocket Take Your Turn
... hetzelfde Schotse gemurmel als anders maar nu met extra Casiobeat.
8. (7) Gorky's Zygotic Mynci - Fresher Than The Sweetness In Water
9. (8) Ash - Warmer Than Fire
10. (-) Public Domain - Operation Blade
... iedereen klaar voor de Happy Hardcore revival?? Rompestompende stadionrave in de trant van Scooter en Ultrasonic en dergelijke. Momenteel een top 40 hit hier in de UK.

now playing: Eugenius - Oomalama (omdat ik om onverklaarbare redenen al de hele week Indian Summer liep te fluiten. Zo nu en dan afgewisseld met Bloody Proud van I, Ludicrous overigens, om nóg onverklaarbaardere redenen want volgens mij heb ik dat nummer helemaal nergens op plaat staan)pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics