1.12.00 - (0)
Da Game Is To Be Sold Not To Be Told. Er zijn momenteel twee nieuwe Snoop Dogg albums tegelijk uit: een 'regulier' album op Master P's No Limit label getiteld The Last Meal, maar Snoop's ouwe label Death Row heeft wat opnamen uit hun archief op een cd'tje gezet onder de titel Dead Man Walking. Een en ander heeft geleid tot een fikse ruzie tussen de twee labels. Van Snoop's kant zelf komt de waarschuwing dat elk radiostation dat tracks draait van Dead Man Walking voortaan interviews of andere promotionele perks van No Limit wel kan vergeten en volgens de nieuwsbrief van Davey D hebben ze bij Death Row Records de hele Last Meal cd in MP3 op hun site gezet. Ik zou dat natuurlijk zelf kunnen checken, maar deathrowrecords2000.com is niet vooruit te branden, niet gisteravond, niet nu, maar misschien dat het van het weekend nog lukt.

Success On And Off: The Guardian over channelfly.com. Opgericht door de mensen achter de Barfly Club, waar onder meer Oasis hun eerste Londonse optreden deden. De promoters hielden daar welgeteld 3 pond aan over, dachten 'dat kan beter' en filmen nu elk optreden en archiveren het om er later, wanneer iedereen via breedband loopt te internetten en de band in kwestie wereldberoemd is geworden, grof geld voor te kunnen vragen.

MP3 Van De Dag: Bar Code Bypass (6.7mb) van de Mull Historical Society. Een 7 minuten durend epos - over een ouderwets dorpswinkeltje dat ten onder gaat in de concurrentie met een moderne supermarkt - vol chiming guitars and lustrous melody that recalls the saucer-eyed beauty of Mercy Rev and the Beta Band, om de NME maar te quoten (die het overigens in één moeite door de Debuutsingle Van Het Jaar noemde). De band is inderdaad vernoemd naar het geschiedkundig genootschap van Mull, het afgelegen West-Schotse eiland waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Je kunt ook de b-kant downloaden bij peoplesound.

now playing: Matthew Sweet - Girlfriendpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics