11.12.00 - (0)
Geen idee waarom nu juist dáár maar bij Music Planet hebben ze een heuse Mambo Kurt special. Je kunt een paar tracks beluisteren van z'n nieuwe album Back in Beige, the Return of the Alleinunterhalter Vol. II, de video bekijken van Highway To Hell en in de prijsvraag maak je kans op een nogal exclusieve Mambo Kurt zonnebril. (Via Weblogger)

Verder... een interview met Stephin Merritt van de Magnetic Fields in Live XS... iets verder in het archief (had de site van Live XS al maanden niet meer gezien) trouwens ook een gesprekje met de heren van Clinic... recensies van albums van de Beatles en Hefner in muziekzine Sheep... en Britse muziekjournalist Simon Reynolds (schrijft onder meer voor Uncut en The Wire) heeft een boel nieuwe dingen op z'n site gezet. Onder andere een artikel over de opkomst van XTC in de wereld van de Hiphop en recensies van Kid 606 en Fatboy Slim. (Via New York London Paris Munich)

MP3 Van De Dag: He Even Talks When He Swims (1.8mb) van John Wayne Shot Me. Dit lieve lo-fi liedje is één van de twee voorproefjes van hun binnenkort te verschijnen nieuwe album Fortran Catapult die zijn te vinden op de officiële John Wayne Shot Me pagina.

now playing: Sukia - Contacto Especial Con El Tercer Sexo


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics