13.12.00 - (0)
MP3 Van De Dag/1: Tina Techno Punk Queen (1.6mb) van de Nazis From Mars. De Ramones met een drumcomputer!! De Nederlandse Helen Love!! Titeltrack van de Nazis From Mars's meest recente ep maar ook te downloaden op hun eigen site.

MP3 Van De Dag/2: Eendje Kwak (1.7mb) van Gerard Kornelis Van Het Reve. De volksschrijver leest z'n eigenzinnige sprookje voor op de ep Ik Bak Ze Bruiner. Vic Van Reijt plaatste het singeltje op nummer 46 in z'n Nederlandse Singeltjes Top 100 die vorig jaar in Het Parool verscheen en je betaalt naar verluidt minstens een paar honderd gulden voor een origineel exemplaar, maar dus gratis en voor nop te downloaden. Een Als Matroos Vos Maar Niets Merkt productie. (Via alt0169).

MP3 Van De Dag/3: Live The Dream (4.5mb) van Face Tomorrow. Emocore - alhoewel ze zelf liever niet zo genoemd zouden willen worden maar het is nu eenmaal melodieuze, post-grunge-y hardcore - uit Rotterdam met een zanger met bijna Thom Yorke-achtige stemgeluid. Check de Face Tomorrow website voor meer info.

MP3 Van De Dag/4: Space Invaders Eating Grass (.zip, 6.7mb), de Neder-electroklassieker van I-F. Bij Maar Wat Is Het, waar overigens ook een soort van interview met I-F staat. (Ook via alt0169 trouwens) En alsof de duvel er mee speelt nóg een interview met I-F in Capsite.

now playing: Denim - Back In Denimpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics