20.12.00 - (0)
Britophilia of How Jamesy snogged Ginger Spice, pissed over the bloke from the Sweet, called Noel from Oasis a c**t to his face, and still got change from a fiver of, in goed Nederlands, hoe twee mensen van Frog Of Destiny fanzine zich naar binnen lullen bij de Brit Awards in 1996 - de legendarische avond toen Pulp's Jarvis Cocker het optreden van Michael Jackson verstoorde - en 1997. Uitgebreid, en erg humoristisch, verslag.

Nog niet genoeg van al die jaarlijstjes?? Bij Radio Mortale kun je zélf stemmen voor je favoriete Nederlandse album van het afgelopen jaar. Radio Mortale is een programma over en voor de Nederlandse popmuziek dat elke werkdag te beluisteren is in Amsterdam. Op de site kun je onder meer luisteren naar een aantal nummers die bands als John Wayne Shot Me, Sal en Coparck live in de studio ten gehore brachten. De vrijdagse danceuitzendingen met Rude 66 zijn bovendien in hun geheel in realaudio na te luisteren.

MP3 Van De Dag: Christmas Celebration (2.3mb), een van de twee exclusieve kerstnummers van Weezer - kent u ze nog?? - die in principe alleen verkrijgbaar zijn op een promo-cd die naar allerhande Amerikaanse radiostations maar voor gewone stervelingen zoals jij en ik ook zijn te downloaden bij de Weezer fanclub.

now playing: Wedding Present - John Peel Sessions 1987-1990pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics