23.12.00 - (0)
De site van Bauer is volgens mij redelijk nieuw, ik kan me herinneren dat ik de vorige keer dat ik het met een bezoekje vereerde nog naar de site van z'n platenmaatschappij werd geredigeerd. De nieuwspagina is lekker up to date met onder meer links naar de facts & funnies afdeling waar we kunnen lezen dat Berend en Sonja onlangs naar Barcelona zijn geweest, welke films ze recentelijk gezien hebben en dat Berend Dubbe's favoriete plaat van het afgelopen jaar Broadcast's The Noise Made By People is. En daar kun je het toch moeilijk niet mee eens zijn, dacht ik. Check ook de rubriek waarin Berend vertelt wat-ie allemaal gedroomd heeft.

Verder... een hoop standaard Kink FM-meuk als Papa Roach en Reef in de Free 100, de jaarlijst van Young Amsterdam Radio, elke zaterdagavond tussen 21 en 3 op de Amsterdamse kabel en in de ether... en een nieuwe rubriek bij het altijd sympathieke Kindamuzik. Mars behandelt de meer avantgardistische, experimentele, leftfield hoek van de rockwereld en trapt af met een portret van Slint en een interview met Thinking Fellers Union Local 282.

TV-Tip: vanavond (zaterdag) om vijf voor één (gewoon Nederlandse tijd) op BBC2 de film Vanishing Point. Zonder duidelijke reden besluit ene Kowalski in 15 uur van Denver naar San Fransisco te rijden in een Dodge Challenger. De politie zit al snel achter hem aan maar hij krijgt steun van een radio-dj. De film schijnt nogal een cultfavoriet te zien en was een paar jaar geleden weer in the picture als inspiratiebron voor Primal Scream's gelijknamige album. Dit is als het goed is de originele versie uit 71 en niet de nogal slappe remake uit 1997 (met Jason Priestley als voornoemde dj, ik bedoel maar, en bovendien een happy-end) die eerder dit jaar al op Veronica te zien was.

now playing: Dope On Plastic 6nieuwsbriefinschrijf
pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics