27.12.00 - (0)
Seeking Truth About Eminem: de New York Times (dus je moet je eerst registreren, maar dat is gratis) meent uit z'n teksten te kunnen opmaken dat Eminem homo is. Uit z'n hit My Name Is... komt het artikel bijvoorbeeld met I ain't had a woman in years. Vooral z'n hechte vriendschap met Dr. Dre is nogal verdacht. In What's The Difference op z'n album 2001 verklaart Dre bijvoorbeeld Eminem wel te willen helpen bij het vermoorden van z'n vrouw Kim en in Guilty Conscience schijnt Eminem aan Dre te vragen om een jurk en een blonde pruik aan te doen.

Bunnies On Strike: website van Nederlands (maar Engelstalig) Riot Grrrl zine. En ook best interessant voor, ehm zeg maar niet grrrls hoor. Qua muziek staat er bijvoorbeeld een recensie van een optreden van Le Tigre in London. Gevonden via Riot Grrrls Netherlands dat ik weer vond via de pagina van striptekenares Barbara Stok.

Verder... het Amerikaanse webzine Supersphere is onlangs met een europese editie gekomen. Momenteel kun je er live-optredens bekijken van onder meer Feverdream, Coparck en Idsuah 7... verse jaarlijstjes bij Kindamuzik... en Amerikaans avontuur Anouk over.

now playing: Combustible Edison - I, Swingerpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics