8.1.01 - (0)
Arling & Cameron hebben dit weekend in Groningen de Popprijs gewonnen. Alhoewel ik zelf in principe dacht dat-ie dit jaar wel naar Krezip zou gaan, kan ik helemaal vinden in deze keuze (en mag ik wel zeggen dat ik't ook een beetje voorspeld heb in de nieuwsgroep nl.muziek). Volgens het Parool is het trouwens ook een terechte keuze.

Rosys Down Under Tape: geen idee wat dit precies is, maar ik heb het er wel naar m'n zin. Kwam er terecht via de nogal irritante pop-ups bij de Disko B website, dus qua cool zat het wel goed dacht ik zo. Een hele pagina vol ultravage MP3's van artiesten waar ik nog nooit van gehoord heb: DJ Smallcock, Snawklor, Pimmon, Signified Rapper, om maar eens wat willekeurige namen te droppen. Heb vooralsnog alleen kant a gedownload en het is allemaal lekker experimenteel: veel avantgardistische geluidsexperimentjes, verknipte samples en hoogst ongemakkelijke ambient-ige dingen maar ook hier en daar een catchy elektropopdeuntje.

Does Kriss Kross have a greatest hits album? En de 17 andere Stupidest Record Shop Questions Of The 2000 Holiday Shopping Season. Dit zijn nou de lijstjes waar je ├ęcht wat aan hebt. Bij Splendid.

now playing: Tommy 16 - Rocking Big Budhapining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics