15.1.01 - (0)
Rock's Back Pages noemt zichzelf een online rock'n'roll bibliotheek: klassieke artikelen (van mensen als Simon Reynolds, Charlie Gillett (geen familie...), Jon Savage en véél meer) over klassieke rockartiesten. Daarnaast ook wat aktuelere zaken als recensies van de 20 beste platen van 2000, een nieuwsrubriek en een interview met Stephen Malkmus. Ziet er errug goed uit (alhoewel de Pixies op het moment (nog) ontbreken in de library) en het is dan ook de bedoeling dat wanneer de site in de lente officieel van start gaat je je tegen een bepaald bedrag kunt abonneren om het gebeuren te kunnen bekijken. Vraag me af of dat een succes zal worden, maar maak er in ieder geval nog maar gebruik van zo lang dat (gratis) kan. (via Pearls That Are His Eyes).

Ook na afloop blijkt site van Noorderslag en Eurosonic nog best een bezoekje waard. Met name vanwege de recensies van een aantal van de bands die op een van de twee dagen speelden.

Tot slot heeft indierockweblog Us|Against|Them vanaf vandaag niet alleen een nieuw onderkomen, maar is bovendien uitgerust met allerhande extra's als links, playlists van de verschillende contributors en een eigen streaming MP3-radiostation.

now playing: Naan Commercial Hits (een Emperor Norton compilatie)pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics