18.1.01 - (0)
Heb net eindelijk weer eens de tijd gehad om indierock.pagetostart.nl up te daten (oh, en ik had eindelijk m'n wachtwoord weer gevonden, dat hielp ook wel...). Wat leuke nieuwe bandjes en labels toegevoegd en vooral de afdeling Actueel grondig afgestoft. Tips, op- en aanmerking, suggesties en klachten zijn nog steeds van harte welkom.

Een van de sites die ik heb toegevoegd is die in het kader van het 25-jarig bestaan van Rough Trade. Dat is 25 jaar als platenzaak: het gelijknamige platenlabel - een van de belangrijkste pijlers binnen de indiescene in de jaren 80 - ging in 1989 failliet. Op de site wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de allerhande festiviteiten in het kader van het lustrum (zo zal er onder meer een driedubbel cd-compilatie verschijnen) en is er een kort historisch overzicht (maar beloofd wordt dat dat nog zal worden uitgebreid).

En tot slot nog wat aardige artikelen... interview met Phil Elvrum van de Microphones bij Pitchfork... From (Jethro) Tull To Tortoise: 35 jaar progrock in CMJ... en een interview met Andy Williams - bekend van easy listening klassiekers als Moon River en Music To Watch Girls By - in de Guardian.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics