25.1.01 - (0)
Afgelopen maandag kwam Coparck's The Terrain Might Be Tough, But The Journey's Plenty Smooth nieuw binnen op nummer 11 in de Moordlijst (da's overigens niet zo hoog als Outkast). Zou het wel eens eerder zijn voorgekomen dat een demo zo hoog gekomen is?? Je kunt trouwens nog steeds een aantal tracks van deze cd downloaden op de site van de band.

Op de (flashheavy) site van Sleazenation - Engels kunst, cultuur en lifestyle blad voor ongelovelijk hippe mensen - vinden we qua muzikale content onder meer interviews met Cinema Recorded Music Library, nieuwe Britapper Ty, Gang Starr en videomaker Don Cameron en verder welgeteld één album en één single-recensies en bovendien een speciaal radiokanaal van het Mute label. Maar ook de niet-muziek gerelateerde dingen mogen er wezen, zoals de galerie vol cyberkunst en een gedeelte over de rol van design binnen de wondere wereld der snoepgoed. Voor de héle hippe mensen is er ook nog een kort interview met mode-duo Viktor & Rolf. De meeste dingen lijken geplukt uit de vórige editie van het blad, dus waarschijnlijk dat er binnenkort ook wat artikelen uit de zojuist verschenen nieuwste editie - met onder meer Daniel Johnston, Ad Rock en Jacques Lu Cont's nieuwste project Zoot Woman - op de site te lezen zullen zijn.

MP3s-R-US: een handvol interessante tracks waarvoor ik de tijd om ze te downloaden nog niet gevonden heb, maar die ik toch niet onvermeld wou laten gaan... nummers van de nieuwe releases van Scapegoat Wax en de Prunes feat. Freestyle van de Arsonists bij Grand Royal... een voorproefje van de nieuwe ep van Papa M (via Black Yellow Black)... Montreal 76 doet Serge Gainsbourg's Poupée De Cire, Poupée De Son op een zojuist verschenen tribute (met verder onder meer interpretaties door Stereo Total, Vive La Fete en Laetitia Sadier van Stereolab) bij Vitaminic... Oedipus: dwarse, intense, post-punk gitaarrock op z'n Brits. Ook bij Vitaminic trouwens... heb van verschillende kanten positieve dingen gehoord over 764-Hero, zou iets in de trant zijn van Built To Spill. Op de site van Uprecords kun je, aan de hand van 3 mp3's, je eigen oordeel vormen.

Nick van Monosyllabic heeft het op z'n heupen gekregen en recenseert alle platen die hij in 2000 heeft gehoord in alfabetische volgorde.

now playing: Outkast - Stankoniapining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics