31.1.01 - (0)
Eind jaren '70, begin jaren '80 maakte Tony Fletcher het punkfanzine Jamming!. In het vorig jaar verschenen boek My Magpie Eyes Are Hungry For The Prize van David Cavanagh over de geschiedenis van het Creation label konden we onder meer lezen dat een artikel in Jamming! zo ongeveer de inspiratiebron was voor Alan McGee om dat label te beginnen. Nu is er iJamming!. Waarin dus onder meer een kleine blik in het archief van Jamming!, maar ook actuele content als interviews met Travis en Boy George, recensies en - het ultieme bewijs dat ook punkers ouder worden - een wijnrubriek (met onder meer de favoriete wijnen van dj Timo Maas...). (Via New York Paris London Munich)

Meer zinenieuws, want de nieuwe editie van Quirk is verkrijgbaar. Ook nummer tien - met interviews met Sugar Coma, Angelica en Daphne & Celeste en een boel recensies en al die andere dingen die altijd in zines als dit staan - is weer downloadbaar vanaf de Quirk-site in gezipt .pdf-formaat.

Elke woensdag kun je een nieuwe recensie lezen van de hand van de Werkgroep op de website van Humo. Deze week zelfs twee: Gentle Waves en Russel Simmins.

now playing: Fran├žoise Hardy - The Vogue Yearspining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics