2.2.01 - (0)
Potdorie, voor het eerst in maanden dat ik niet uit de NME Crossword kom (met uitzondering dan van de kerstaflevering, maar die was dan ook wel heel erg groot). Iemand enig idee wat ik met de volgende clues aan moet?? Alvast bedankt...
32ACROSS+3DOWN Art rock band from Liverpool that originally had up to 15 members (4-6 en heb tot nu toe D.A. S.H.O.)
33ACROSS Jazz influenced Mancunians of the early 80's fronted by Linder (5, tot nu toe L.D.S)

Smashing Peanuts: het hoe en waarom van de Smashing Pumpkins verteld in de vorm van een Peanuts cartoon. Vooral de scene waarin James Iha 'alternative rock' uitlegt is briljant. (Via Pearls That Are His Eyes)

Menno Pot klaagt in de Volkskrant over het feit dat het voor (Nederlandse) muziekjournalisten zo langzamerhand onmogelijk wordt om de grotere namen voor een interview te strikken. Bij de Backstreet Boys gaat het zelfs zo ver dat je vragenlijst per e-mail naar de platenmaatschappij moet sturen en die gaan dan in een database vol met ouwe interviews met Nick, Kevin, Howie, Brian en AJ op zoek naar je antwoorden. Ik moest meteen denken aan dit artikel gisteren in de Guardian over sites die je in staat stellen te chatten met Elvis en John Lennon.

De nieuwe, exclusieve track in het kader van de MP3-Club van City Slang Records is een remix van Gonzalez van een nummer van de Experimental Pop Band.

now playing: Six By Seven - The Things We Makepining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics