4.2.01 - (0)
Na twee avonden achter elkaar in de pub te hebben gehangen - de Thirsty Camel en Henry's Bar respectievelijk - gisteravond maar rustig thuis gebleven. Nou ja, rustig. Er moest natuurlijk Popstars gekeken worden. Dit programma over het in elkaar zetten van een nieuwe variant op Steps en S Club 7 is dé tv-hit van het moment hier in Engeland. De tabloids (en het messageboard van Popbitch) staan er bol van. Gisteren werden na weken beelden van de audities en voorrondes de uiteindelijk vijf bandleden bekend gemaakt. Momenteel zitten die ergens op een secret location te werken aan hun debuutsingle. Niemand heeft het ding nog gehoord, maar het staat al zo goed als vast dat het ding meteen op nummer één zal komen. En volgens mij mag ik alvast verklappen dat de blonde Suzanne mijn absolute favoriet is.

De rest van de avond heb ik een mixtape voor een van m'n mede-studentes in elkaar gedraaid en indierock.pagetostart.nl weer eens ge-update. Bij Bands Internationaal vind je nu bijvoorbeeld ook de Australische post-Bigbeaters de Avalanches van wie je, als binnenkort hun debuutalbum ook hier in Europa zal verschijnen, nog heel veel meer zult horen. En Fireside. Dat ík vooral ken als alleraardigst dwars gitaarrock- cq posthardcore bandje, maar in recensies van hun nieuwste album worden ze ineens de Zweedse God Speed You Black Emperor genoemd. Curieus.

De Stereo Top10 van week 5:
1. (1) Donna's - 40 Boys In 40 Nights (MP3 & Video)
2. (2) Gorillaz - Clint Eastwood
3. (5) Strokes - The Modern Age (MP3)
4. (7) Ugly Duckling - Did It Like This
5. (4) Ash - Shining Light
6. (3) Outkast - Ms. Jackson
7. (-) M.O.P - Cold As Ice
... inderdaad: samplet Foreigner. Hoezo novelty-rap??
8. (5) Phoenix - If I Ever Feel Better
9. (-) Calexico - The Crystal Frontier
... zomers nummer voor hartje winter.
10. (6) Mos Def feat. Pharaohe Monch and Nate Dogg - Oh No

En het laatste nieuws uit emorockcity Rotterdam is dat de eerste ep van Face Tomorrow op verschijnen staat en dat je het titelnummer als zijnde voorproefje qua MP3 van hun site zou kunnen downloaden (maar míj is dat eerlijk gezegd nog niet gelukt).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics