8.3.01 - (0)
Nog even terugkomend op At The Drive-In (met dank aan Anette): de bandleden die hier zijn achtergebleven deden dat omdat ze volgende week een aantal optredens doen met hun project Defacto - dat naar verluidt allesbehalve ATD-I klinkt maar in dubreggae doet - en er is mij verzekerd dat de band hun geplande optredens écht niet kon afmaken, ze zaten er helemaal doorheen en de overige leden zijn wél rechtstreeks naar huis gevlogen en na een paar koppen kruidenthee meteen met een warme kruik onder de wol gekropen (bij wijze van spreken). Dus die Defacto optredens gaan gewoon door: 10 maart Kontich, 13 maar Paradiso, 14 maart Waterfront.

Nieuwe pagina's vliegen om mijn oren: het ultracoole Invicta Hifi label uit Liverpool heeft sinds vandaag eindelijk ook een website die bij die ultracoole status past. Okay, de nieuwspagina is momenteel nog leeg maar je vind er wel MP3's van DHK, Haley's Cake en Ladytron (momenteel nummer 16 in de Moordlijst)... ook op recentelijk gerenoveerde pagina van Feverdream vind je een handvol MP3's (in de discografie) naast de gebruikelijke elementen als biografie, laatste nieuws en concertagenda. In de titelbalk staat trouwens feverdream homopage. Zou dat bewust zijn of een Freudiaanse vertieping?

Ik was in principe helegaar niet van plan aandacht te besteden aan de nieuwe MP3-site outloud.nl, want is helemaal niet nieuw maar gewoon peoplesound.nl in een iets ander jasje. Maar ik moest erg lachen om deze zin op de pagina van het punkbandje Stumble:

Ze zijn nog jong, maar de revues van de muziekbladen zijn lovend.

Volgens MusicFrom is outloud.nl een initiatief van onder meer Spits en de Oor. Maar een redactie met meer dan nihile kennis van de Engelse taal kon er blijkbaar niet van af. Hoe Stumble live klinkt kan ik je hopelijk morgen vertellen want ze staan hier vanavond in de Cavern.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics