11.3.01 - (0)
De Stereo Top 10 van week 10:
1. (1) Daft Punk - Aerodynamic
2. (2) Gorillaz - Clint Eastwood
3. (3) Donna's - 40 Boys In 40 Nights
4. (5) The Shins - New Slang
5. (7) M.O.P - Cold As Ice
6. (4) Avalanches - Since I Left You
7. (-) The Bees - No Trophy
... ben er nooit geweest maar volgens mij zijn er weinig overeenkomsten tussen het Isle Of Wight en Jamaica, behalve dan dat het allebei eilanden zijn. Toch klinkt dit lome rocksteady-deuntje akelig authentiek. Op We Love You.
8. (-) Gay Dad - Now Always And Forever
... weinig verschil met hun vroegere werk; misschien ietsjes meer T-Rex. Het is eigenlijk opvallend dat een zo mode- en imagobewuste en zich zo (post-) modernistisch voordoende band zulke in wezen nogal traditionele muziek maakt.
9. (6) Ugly Duckling - Did It Like This
10. (-) Snow Patrol - One Night Is Not Enough

Wat is Engeland toch een fantastisch land... Gisteren had de Guardian (een serieuze krant van beetje moderne, linksige signatuur; soort van Volkskrant of Parool) een heus hoofdredactioneel commentaar gewijd aan de geruchten rondom het vertrek van Mel C uit de Spice Girls. Toegegeven, het was het derde (en kortste) van drie onderwerpen en er werd gewoon begonnen met een analyse van het Hammond-raport over de kwestie Peter Mandelson, maar toch. Overigens dreigt het nieuws rondom het eventueel uiteengaan van de Spice Girls totaal overschaduwd te worden door de berichtgeving rondom de zojuist gestarte Celebrity Big Brother. Afgelopen vrijdag was het een van de onderwerpen waar het in de regel erg high brow kunstpanel over discussieerde in Newsnight op BBC2 en toen ik zaterdagochtend wakker werd met nieuws- en sportzender Radio5 Live hadden ze het er potdorie wéér over.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics