26.3.01 - (0)
Wie de site van Opscene bezoekt krijgt de indruk dat er zo nu en dan nog aan gewerkt wordt: update 24 maart staat er linksonder. Maar een kijkje in de source code onthult dat het hier om een lullig javascriptje gaat dat steevast de datum min twee toont. Snuggere jongens daar bij Opscene. In werkelijkheid is de site sinds het heengaan van de papieren editie van het blad, November vorig jaar, niet meer ge-update. En dat is eigenlijk toch zonde. Ik begrijp dat het onmogelijk was het blad nog voort te zetten zonder steun van de uitgever en dergelijke. Maar wie heeft er sinds de komst van het internet nog uitgevers nodig?? De publikatiekosten zijn zo goed als nihil en het blad werd toch al door vrijwilligers in elkaar gezet. Het is jammer dat Opscene niet gewoon de overstap naar webzine heeft gemaakt.

De Oor Siteguide, een bijlage met gegarandeerd de beste poplinks die een tijdje geleden bij het muziekblad te vinden was, is nu ook online. Een aardige selectie links naar een beetje willekeurige selectie artiesten en hier en daar wat andere categorieën als popfestivals en ambient en dergelijke. Ik ben benieuwd of het aktueel gehouden zal worden; de links naar Tarkan lijken me een beetje 'vorig jaar' bijvoorbeeld.

Hoe kan het in hemelsnaam dat met een playlist met 150 MP3-tracks (= bijna 9 1/2 uur muziek) in shuffle Winamp het desalniettemin voor elkaar krijgt dat ik vanmiddag al twee keer naar Snow White van de Llama Farmers én Girl With The Two Noses van Bauer en maar liefst drie keer naar Slow Wonder van Super Cool Water heb geluisterd??pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics