19.4.01 - (0)
Op 30 april verschijnt Rock Action, het nieuwe album van Mogwai, en bij Vitaminic hebben ze al een heel aardige special online staan met een interview en het dagboek dat de band bijhield tijdens het recente SXSW-festival. Bovendien kun je het nummer You Don't Know Jesus als voorproefje vast downloaden. Rock Action is het eerste album van Mogwai dat zal verschijnen op hun eigen Southpaw Recordings label. Van de, vooralsnog, enige andere band op het label, de Zephyrs staat er ook een album, hun debuut, op stapel.

Met dank aan The Magnetic Fields Guitar Tablature Site heb ik gistermiddag een hele tijd Washington DC zitten te spelen in plaats van te werken aan een paper over postmodernisme en consumer behaviour dat ik volgende week af moet hebben, maar waar ik vooralsnog dus geen woord voor op papier heb. Double You, ASH, ING, TON, baby, DC!!. Ik kan het me haast niet voorstellen, maar als je je door het complete oeuvre van Stephin Merritt heen heb gewerkt zou je eventueel kunnen beginnen aan dat van de Lucksmiths. Jammer genoeg staat er op die pagina (nog) niet de gitaar-tab van Wyoming, mijn persoonlijke favoriet van het A Good Kind Of Nervous album.

En als je je dan nóg verveeld kun je bij worldonline een Robbie Williams-game downloaden en kun je hier lezen hoe je je eigen nu metal-band kunt beginnen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics