20.4.01 - (0)
Ik ben hipper dan de NME. It's official!!!. In de NME van deze week namelijk een grote special over hoe cool New York wel niet is op het moment. Terwijl ik denk van, New York, da's toch zó twee weken geleden, darling..... Want het is natuurlijk wel een beetje lullig dat ze met allerhande artikelen op de proppen komen over in welke bars je moet wezen, waar je moet winkelen, welke bands je moet zien en waar je het beste drugs kunt scoren precies een week nádat ik terug kom uit de Big Apple. Desalniettemin blijk ik het er niet slecht van te hebben afgebracht. Van de bands die ze tippen heb ik er in ieder geval één live gezien, Interpol, en over The Strokes heb je hier in het verleden al kunnen lezen. Van de andere bands die ze noemen ben ik persoonlijk vooral geïnteresseerd in Moldy Peaches. Daar doet men al een tijdje druk over en het wordt in de regel omschreven als Royal Trux meets South Park en op de begeleidende foto's gaan de twee leden steevast gekleed in een konijnenpak (zij) en een Robin Hood outfit (hij). Hun debuutsingle heette Who's Got The Crack. Ik kan helaas nergens op het net een (legaal) MP3'tje van ze vinden maar 't maakt me eigenlijk niet meer uit, ik ben nú al fan. Van een aantal van de andere bands die ze noemen heb ik wel wat tracks kunnen opsnorren. Doe er uw voordeel mee: Radio Four (even naar beneden scrollen), Mooney Suzuki (en nog een keer), de Rye Coalition (en nog een keer en nog een keer) en tot slot de French Kicks. Ik heb er zelf nog niets van kunnen downloaden, dus kom achteraf niet bij mij klagen als het allemaal rommel blijkt te zijn.

Jammer dat Loverocket níet de Duitse inzending voor het Eurovisie Songfestival zal zijn. Ziet er namelijk, ahum, veelbelovend uit.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics