1.5.01 - (0)
Uit de inbox:

Belle & Sebastian return with a new EP, entitled 'Jonathan David', on June 18th 2001. It includes three previously unreleased tracks, 'Jonathan David', 'Take Your Carriage Clock and Shove It' and live favourite 'The Loneliness of a Middle Distance Runner'.

Zie ook Jeepster.

Deze week nĂ­et in de Stereo Top 10: Deep Down And Dirty van de Stereo MC's. Alhoewel het op een bepaalde manier ook erg knap is dat ze er 9 jaar over gedaan hebben om precies hetzelfde te klinken als toen. Ik zat heus niet te wachten op een plotse bekering tot de 2-step, een verlate omhelzing der big beat of het nieuws dat ze Timbaland zouden hebben ingehuurd als producer, maar een beetje acknowledgement van het feit dat we momenteel in het jaar 2001 leven en niet meer in 1992 had van mij wel gemogen. Waarom - met Destiny's Child, Outkast, de Avalanches, Dr. Dre en dergelijke in het achterhoofd - zouden we hier vandaag de dag nog opgewonden van moeten raken? To the left, to the right, step it up, step it up, it's alright.

Excelsior Recordings bestaat vijf jaar. Tijd voor een feestje (17 mei, Tivoli, Utrecht) en een labelspecial (bij VPRO's 3voor12, naar het schijnt het eerste in een reeks specials over Nederlandse labels). Op de Excelsior-site kun je bovendien een nummer van Pergola, de nieuwe plaat van Johan downloaden als MP3.

Als John Woo, in plaats van dure Hollywood blockbusters, goedkope stick figure flashfilmpjes zou maken, zou het er misschien uitzien als Xiao Xiao (no3). Wat is het internet toch een fantastische uitvindingpining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics