5.5.01 - (0)
18.7 Megabyte, maar dan heb je ook wat. Vreselijk leuke popquiz bij Northernlake. Knap lastig ook. Weet niet zeker of ik ga insturen, want ik zit vooralsnog met een paar beschamende witte plekken en van sommige dingen die ik wél weet ben ik er niet echt trots op dát ik het weet.

Op de site van Kitty Yo - Duits label met onder meer To Rococo Rot, Tarwater, Peaches en Gonzalez in de portefeuille - kun je niet alleen mp3's van betreffende bands downloaden maar tevens, in Shockwave, luisteren naar hun complete, meest recente albums. Bij deze wil ik dat u in het geval van Kante's Zweilicht (adembenemend mooie gitaarpop met avant-gardistisch, post-rockerig randje, Duitstalig) en Surrogat's Rock (overrompelende gitaarrock, ook Duitstalig) van harte aanbevelen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics