9.5.01 - (0)
Een van de bands die volgende week op het verjaardagspartijtje van Excelsior Recordings speelt is de mysterieuze X-Group. Een soort van supergroep met leden van vaste Excelsior bands als Daryll-Ann en Scram C Baby is míjn voorspelling. Fanatiekelingen zouden de - zo goed als onherkenbaar gemaakte - foto's op de officiële website van de band aan nader onderzoek kunnen onderwerpen.

Rechenzentrum is creatief met flash en electronische bliepjes en clicks en beats in deze variant op het aloude Pong. Goed voor minstens een paar minuten Pret Met Het Internet.

MP3 Van De Dag: The Notes Destroy The Book van Joan Of Arse. Moet ik het met zo'n bandnaam - en het feit dat het afkomstig is van een 7" die verscheen op het Julius Geezer label - nog verder uitleggen?? Okay dan: prachtig, zich langzaam voortslepende gitaarpop in de traditie van een band als Low, maar dan uit Ierland. De band heeft net een nieuw album opgenomen met Steve Albini dat ergens in de zomer zal verschijnen en er staat ook een samenwerking met Songs: Ohia in de planning.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics