14.5.01 - (0)
Gisteren aan een heuze pubquiz meegedaan. Had eigenlijk thuis moeten blijven om hard te studeren maar ik vond dat ik niet een jaar in Engeland gewoond kon hebben zonder tenminste één keer aan een pubquiz te hebben deelgenomen. Niet dat we (= ik + m'n amerikaanse huisgenoot) enige kans maakten om te winnen, maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid. Ik geloof dat we uiteindelijk zo'n 40 van de mogelijk 90 punten hebben gescoord. Persoonlijk zit het me nog het meeste dwars dat ik niet wist dat Jennifer Lopez momenteel met Play in de hitlijsten staat (ze was potdorie van de week nog te zien bij Top Of The Pops). Gelukkig wist ik wel dat Blondie scoorde met Denis, de Commoderes met Still en Three Times A Lady, dat Crystal Palace op de laatste dag van de competitie níet degradeerde naar de tweede divisie en dat Nigella Lawson de tv-chefin is wiens recepten volgens onderzoek te moeilijk om gewoon thuis na te maken zijn. Overigens is er elke zondag een quiz in de Bowling Green dus we hadden ook volgende week kunnen gaan, maar elk excuus is goed genoeg.

Splendid: Departments: Ten: Jimmy Possession (van Robots & Electronic Brains) bespreekt 10 interessante nieuw platen voor Splendid E-zine.

MP3 Van De Dag: I Want Heroes For Dinner van Zea. Downloadbaar in het kader van VPRO 3voor12's Op Weg Naar Stadskanaal project maar ook te vinden op de 7" die bij het tijdschrift Fake zit (met daarop verder nummers van Kubin, Price en het fantastische Fonda 500).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics