21.5.01 - (0)
Kreeg vandaag weer eens post. Échte post: een geadresseerde envelop van de Labour partij. How Many Conservatives Does It Take To Change A Light Bulb vraagt de buitenkant van het foldertje dat er in zat. None. They Like To Keep You In The Dark luidt het antwoord aan de binnenkant en het bevat verder nog wat quotes van prominente tories - Portillo die verklaart tegen het minumumloon te zijn, Anne Widdecombe die de NHS wil privatiseren - en korte statements dat Labour dat allemaal heel anders ziet. Ik denk dat ze willen dat ik begin juni op ze stem. Ze hebben er echter geen rekening mee gehouden dat ik helemaal niet mág stemmen.

1,2,3,4: Everett True haalt herinneringen op aan de Ramones bij Tangents.

Ben al met al tweede geworden in Northernlake's Popquizzz. Je kunt nu de antwoorden bekijken. Ik geloof dat ik het meeste dát ik had wel goed had. Alhoewel ik de Hives (Z) helaas aanzag voor Turbonegro (N) en ook een beetje miszat in de categorie latin kwijleballen en Whitney Houston & Enrique Iglesias in heb gevuld waar Christina Aguilera & Ricky Martin hadden moeten staan. Maar Tatjana & Gerard Joling's tenenkrommende versie van Can't Take My Eyes Of Off You herkende ik natuurlijk wél.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics