26.4.05 - (0)

Alle nummers van eenmans cd-man-electro-punk-pop-band de Impossible Situations gaan over sex. Daar heb ik verder geen problemen mee - de live-opnamen van z'n optreden op Club 3voor12/Utrecht die je hier kunt nabeluisteren zijn verschrikkelijk grappig - maar ik moet wel zeggen dat ik het behoorlijke prestatie vind om zelfs een gabber-versie van Annie MG Schmidt's Dikkertje Dap bijna geil en eigenlijk zelfs een tikkeltje ranzig - 'mag ik niet eens even bij je, stiekum van je nek af glijden'... - te doen klinken. Volgens z'n website staat Impossible Situations aanstaande vrijdag, in het kader van de Koninginnenacht, ergens op een podium van de Universiteit van Amsterdam aan/op/langs het Rokin. Nadere informatie ontbreekt helaas.

Bling Bling Bling: die fantastische Destiny's Child-achtige track uit de Hi-reclame als volledig nummer te downloaden bij mixin.nl. Wel weer typisch dat er wél wordt gemeld wie er verantwoordelijk is voor de beats (Knowhow), die muppet van dat computerspelletjesprogramma op de Box die een paar regels raps heeft geleverd ook bij naam genoemd wordt maar de zangeres van het nummer verder anoniem blijft.

Nog meer MP3's van eigen bodem: All You Can Hear is een nieuwe track van Solex. Zo te horen een outtake van haar meest recente album, The Laughing Stock Of Indierock, want die Australische brombeer zit er weer doorheen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics