30.5.05 - (0)
Scrollbar


Even een saai technisch vraagje: een van de belangrijkste redenen om na vijf jaar pitas.com naar een eigen domein te verhuizen was dat deze site nu eindelijk ook een atom-feed heeft. Als verwoed surfer vind ik dat zelf verschrikkelijk handig op andere sites en bij m'n ouwe stekkie kon dat niet. Maar werkt het eigenlijk wel? Iemand die hem in z'n newsfeedreader heeft staan? Bij Bloglines, wat ik zelf dus gebruik, lijkt het nog niet lekker te werken. Ik krijg steeds posts van een testversie van m'n site te zien terwijl, voor zo ver ik na kan gaan, mijn output inmiddels wel klopt. Ik heb de indruk dat ze bij Bloglines naar iets ouds lopen te kijken maar heb geen idee of dat ik daar iets aan kan cq moet doen en, indien ja, wat dan precies...

Een van mijn recente favorieten qua rss-feeds is deze (er op klikken heeft niet zo veel zin): hier worden automatisch alle gratis tracks die je bij Amazon kunt downloaden op een rijtje gezet. Veel meuk, maar bijvoorbeeld ook Heartbeat van Annie, Take Your Carriage Clock And Shove It van die nieuwe single- en b-kanten-verzamelaar van Belle & Sebastian en Who'd Stop The Rain van het nieuwe album van Dressy Bessy.

Tim Sweeney (van DFA en Beats In Space) zal deze week gastredacteur zijn bij mpdrieblog Bumrocks.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics