26.7.05 - (0)


Munchen Ruft An: met een beetje fantasie zou je This Is Munich - op 13 september in de Melkweg met naast Sportfreunde Stiller ook Cosmic Casino en Monta - de Duitse tegenhanger van het London Calling-festival kunnen noemen. Eindelijk! (Monta is trouwens het solo-project van de zanger van Miles. Long Live The Quiet is eigenlijk best wel een heel mooi liedje.)

Omdat ik niet de indruk wil wekken echt alleen maar naar Zweedse muziek te luisteren heb ik mijn fascinatie voor Hello Saferide vooralsnog voor mezelf gehouden (maar download toch vooral eens het naieve en toch ook best wel angstaanjagende Highschool Stalker hier). Bij mpdrieblog Said The Gramophone zijn ze ook fan en hebben ze Annika gevraagd een gastbijdrage te leveren.

Een van mijn favoriete muzieksites van het moment is wobly.nl: een continue stroom zeer lezenswaardige interviews met Nederlandse (en soms Belgische) muzikanten en zo nu en dan een leuke mp3-tip. Geen quasi-literaire journalistieke hoogstandjes maar frisse, directe q-and-a's. Bovendien lekker regelmatig - als in: een paar keer per week - geupdate. Vandaag bijvoorbeeld met een interview met Findel (weet U nog?), die later dit jaar op toer gaat in het voorprogramma van Relax.

Trash Ascetic: de Guardian interviewt Lawrence (Felt, Denim, Go-Kart Mozart).

RZA was gast-redacteur van het meest recente nummer, The Spirituality Issue om precies te zijn, van Boldtype.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics