12.9.05 - (0)


Mijn favoriete weblog van het moment is How To Have 1000 Number Ones - The Easy Way, Leedsenaar Joe Williams' verslag van zijn streven alle 1000 nummer één-hits van de Britse Top40 te verzamelen. Een fijne collectie meanderende anekdotes over uitstapjes naar zo veel mogelijk verschillende tweedehands platenzaken en charity shops.

Indiepop In 100 Schijven: in het Italiaans, maar je kunt in ieder geval naar de plaatjes kijken en je verwonderen over een lijst waarin Biff! Bang! Pow! op de vierde plek belandt en waar Bummed wel in is te vinden, maar Thrills, Pills and Bellyaches níet. (Mijn score: 3, 11, 16, 22, 31, 48, 50, 52, 62, 81, 83, 91 en 92 en wellicht 72 ook, maar dan ligt die ergens bij m'n ouders op zolder).

Acme, het muziekweblog van de London News Review, heeft een downloadbare versie van een in 1989 door Morrissey samengestelde mix-tape voor je opgeduikeld.

Vanavond (maandag) te gast in mijn radio-uitzending: de Nieuwe Vrolijkheid. Website hier en beluister (en download) hun binnenkort te verschijnen ep We Are John Wayne hier.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics