31.1.06 - (0)


Wigwam - Wigwam
Wigwam is Alison Clarkson; de laatste jaren wellicht bekend als songschrijfster voor onder meer Girls Aloud en Hear'Say (Pure & Simple) maar vooral, in deze contreien, als Betty Boo. Dat Alex James van Blur hier ook iets mee te maken heeft doet er dan eigenlijk niet meer toe: Betty Boo is terug! Wel, een Doin' The Do of een Where Are You Baby? is het niet meteen, maar wel een fijn staaltje moderne glampop dat, in de beste Girls Aloud-traditie, bestaat uit 3 schijnbaar willekeurige, aan elkaar geplakte stukjes die elk als een refrein zouden kunnen gelden.

The IT Crowd is een nieuwe Channel4-comedy geschreven door Graham Lineman (Father Ted!). Bekijk de eerste aflevering hier. Overigens loopt er op BRT2 sinds een paar weken een andere door Lineman geschreven serie, Black Books met Bill Bailey (Never Mind The Buzzcocks). Elke zaterdag op het redelijk onchristelijke tijdstip van kwart over twaalf.

En natuurlijk F5-en we momenteel als een gek Dertigers voor de laatste geruchten en, hopelijk, een officiƫle bevestiging van het concert dat Morrissey naar verluidt gaat geven op 10 April in de Bijlmer Bierhal.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics