22.2.06 - (0)


The Concretes - Chosen One
Na het afgelopen weekend twee keer Jens Lekman live te hebben gezien, heb ik me voorgenomen voortaan alleen nog maar te luisteren naar bands met uit drie Zweedse dames bestaande blazerssecties. Het leven is domweg te kort voor muziek die nĂ­et klinkt als houtje-touwtje-Motown. Ik maak het me daarmee natuurlijk niet erg makkelijk maar met de Concretes kom ik in ieder geval een heel eind: het zijn geloof ik slechts twee blazers en ze zijn mannelijk, maar het zijn tenminste Zweden. Chosen One is de vooruitgeschoven single van het nieuwe, door Mike Mogis (Lullaby For The Working Class, Bright Eyes) geproduceerde album In Colour en klinkt nog steeds zo prachtig verveeld als voorheen. Video hier.

Het beeld hapert, het geluid is brak en synchroon loopt het sowieso niet, maar toch ben ik erg blij deze aflevering, over Blur, van Matt Lucas en David Walliams' pre-Little Britain-programma Rock Profile te hebben gevonden op Youtube.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics