1.4.06 - (0)


AM60 - Just A Dream
De eerste in een, onregelmatige maar in potentie eindeloze, serie nummers van platen die bij mij in de kast staan maar die ik eigenlijk zo goed als vergeten was. Goed verstopt, tussen albums van de All Seeing I en, eh, Amen vond ik bijvoorbeeld dit singeltje uit 2001. Een jaar waarin je met het op Beckiaanse wijze combineren van een hiphop-beat en een lekker lui en lief popliedje nog hartstikke de blits kon maken. Anno 2006 staan we daar natuurlijk boven en is het vooral goed voor een nostalgische glimlach en een website waar de wereld zo'n anderhalf jaar geleden is opgehouden te bestaan hoort daar dan natuurlijk bij. Volgens mij hebben ze, ondanks hun Amerikaansheid, een paar jaar geleden nog op London Calling gestaan - zelfs als ik zo maar wat willekeurigs uit de kast trek ben ik actueel, joh - en waren ze toen best saai.


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics